Régi-új szponzor
Régi-új szponzor

Már javában tart a 2016/17-es bajnoki szezon a Blue Sharks NB I B férfi kosárlabda csapatnak és az eddigi eredmények igen biztatóak. Új csapat, új koncepció és nagy tervek jellemzik a nyíregyházi kosárlabdát…

Már javában tart a 2016/17-es bajnoki szezon a Blue Sharks NB I B férfi kosárlabda csapatnak és az eddigi eredmények igen biztatóak. Új csapat, új koncepció és nagy tervek jellemzik a nyíregyházi kosárlabdát. Remélhetőleg mindezek tetszeni fognak a Marso Kft. tulajdonosi körének is, akik erre a szezonra újra megállapodást kötöttek a kosárlabda klubbal.

– A legrégebbi és a legjobb támogatónk egyike, akik elkötelezetten segítik a nyíregyházi sportot és a nyíregyházi kosárlabdát – kezdte a sajtótájékoztatót Sitku Ernő a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Cél számunkra egy stabil nyíregyházi mag megalkotása, egy olyan csapat, akik miatt szívesen Nyíregyházán maradnak a játékosok. Tudjuk, hogy komoly és nehéz lesz ezt megvalósítani, de már most bizonyították fiatal játékosaink, hogy megállják a helyüket a felnőtt csapatban is.

– A Marso Kft. tulajdonosi köre nevében is mondhatom, hogy nagy felelősség a nyíregyházi sportélet és a nyíregyházi kosárlabda mellé állni – vette át a szót Becser Zoltán a Marso Kft. ügyvezető igazgatója – Kiemelt támogatóként szeretnénk segíteni a felnőtt csapat és az utánpótlás fejlődését. A munka gyümölcse már látszik, hiszen több saját nevelésű sportoló játszik már a felnőtt csapatban. Sok olyan sportolót kell nevelni, mint Sitku Ernő, akik példák lehetnek fiatal tehetségeink szemében.

– Szeretnénk külön köszönetet mondani a Vasvári, a Krúdy és a Zrínyi Ilona Gimnázium vezetőinek, pedagógusainak, akik külön figyelmet fordítanak sportolóinkra, és minden segítséget megadnak a zökkenőmentes munkához – vette vissza a szót Sitku Ernő. – Sajnos a sorsolás úgy alakult, hogy Karácsonyig már nem játszunk hazai mérkőzést, de még a Hepp Kupában állva maradtunk, ott még megmutathatjuk magunkat.