STRANDRÖPLABDA SZABÁLYZAT

 1. A pálya bérleti díja 3500 Ft + ÁFA/ óra.
 2. A pályák előfoglalás alapján bérelhetőek. Foglalni hétköznaponként  a borne.zita@nyiregyhazisc.hu email-en lehet. A pálya  hétfőtől-péntekig bérelhető.
 3. A pályák zárt területen találhatóak. A pályakulcs felvétele  a Continental Aréna déli oldalán, a parkoló felőli portaszolgálatán. A sportolás befejezését is jelezni kell a Csarnok portaszolgálatánál.
 4. Kérjük a pályarendszabályok betartását!

NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM

STRANDRÖPLABDA-PÁLYA RENDSZABÁLYZATA

 1. A strandröplabda pálya belépő megvásárlásával a vásárló, a pálya jogosult használója tudomásul veszi a Nyíregyházi Sportcentrum, mint Üzemeltető üzemeltetési szabályzatában és a használati szabályzatban rögzítetteket.
 2. A pálya területére megváltott belépő nélkül belépni szigorúan tilos!
 3. A megváltott Strandröplabda pályabérlet leadásával a Continental Aréna portáján, a bérlet tulajdonosa jelezni köteles a pálya használatának megkezdését.
 4. A strandröplabda pálya használata előtt a gondoskodni köteles a használó a megfelelő ruha viseléséről, így például kilógó, sérülést okozható ruhadarabot viselni tilos. Lehetőség szerint testre simuló sportruházatot kell viselni, amely a szabad mozgásban nem akadályoz. A piercingeket ruhával, vagy ragtapasszal le kell fedni. A hosszú hajat össze kell fogni és az ékszereket le kell venni. A zsebeket az azokban található tárgyak kiesésének elkerülése érdekében ki kell üríteni.
 5. A pálya területére állatot bevinni tilos!
 6. A strandröplabda pályákat mindenki csak a saját felelősségére veheti igénybe, az Üzemeltető kártérítési felelősségét kizárja. Tizennyolc év alatti a pályát csakis a törvényes képviselő, gyám vagy kísérő felelősségére veheti igénybe!
 7. Az elhagyott vagy ellopott tárgyakért az Üzemeltető Nyíregyház Sportcentrum felelősséget nem vállal!
 8. A pálya és a hozzá kapcsolódó parkoló területén tilos szemetelni, köveket dobálni és a környezetet szennyezni!
 9. A pályán és környezetében alkoholt fogyasztani tilos!
 10. A pálya és a hozzá kapcsolódó parkoló területén nyílt láng használata tilos!
 11. Viharos, villámtevékenységgel járó időjárási körülmények esetén az Üzemeltető jogosult a pálya használatát a vendégek biztonsága érdekében megtiltani.
 12. Aki az Üzemeltetési és Használati Szabályzatban felsorolt szabályok megszegésével kárt, veszélyeztetést, vagy környezetszennyezést okoz, közvetlen és teljes felelősséggel tartozik, jeleznie kell az üzemeltetőnek  és felel az általa okozott károkért!
 13. A strandröplabda pálya műtárgyaiban, berendezéseiben, eszközeiben, továbbá harmadik személy tulajdonában keletkezett kárt, valamint a kárelhárítás költségeit a káresemény bekövetkezéséért felelős személyek kötelesek megtéríteni!