Ingyenes szurkolói busz a kupadöntőre
Ingyenes szurkolói busz a kupadöntőre

Február 10-én, pénteken a Magyar Kupa döntőjében a Fatum-Nyíregyháza a Jászberény ellen vívja meg a bronzmeccset Érden…

Február 10-én, pénteken a Magyar Kupa döntőjében a Fatum-Nyíregyháza a Jászberény ellen vívja meg a bronzmeccset Érden.

A nyíregyházi gárda már  gőzerővel készül a fontos mérkőzésre, s azt szeretnék, ha minél több szurkoló biztatná őket, ezért ingyenes szurkolói busz indul a Magyar Kupa döntőjére.

A Fatum-Nyíregyháza számít a hazaiakra, így akinek lehetősége van rá kísérje el a csapatot, és jelezze részvételi szándékát névvel, címmel, telefonszámmal a Nyíregyházi Sportcentrum marketing munkatársánál, Kokasné Blazsán Mónikánál, legkésőbb február 8-án (szerda) délután 16.00 óráig!

Pénteken 8.00-16.00 óráig, hétfőtől-szerdáig 8.00-16.00 óráig, a 0670/7085880-as telefonszámon, illetve e-mailen a marketing@nyiregyhazisc.hu elérhetőségen lehet jelentkezni.

A busz helye és indulási ideje: Nyíregyháza, Continental Aréna parkolója, 2017. február 10. (péntek) 14.00 óra.

A Magyar Kupa döntőjére hétfőn, február 6-án kezdődik a jegyárusítás, a felnőtt napijegyek 1500 Ft-ba, a diák és nyugdíjas belépők 1000 Ft-ba kerülnek. Ezeket megvásárolni a www.erdarena.hu oldalon lehet, illetve személyesen a helyszínen, ugyancsak hétfőtől.

A Fatum-Nyíregyháza csapata a dobogót tűzte ki célul, így akinek alkalma van rá, jöjjön el, hogy február 10-e bronzosan csillogjon a szabolcsiaknak.