Dicséretes csapatmunka
Dicséretes csapatmunka

Győzelemmel, pedig hiányzott a sérült Bécsi János és két beállós, Braun Brúnó, valamint az „osztálytárs” Nyírbátorhoz távozó Leiter Imre…

Így kell ezt csinálni. Vasárnap idegenben kezdték meg a tavaszi szezont a Nyíregyházi SN második vonalbeli férfi kézilabdázói.

Győzelemmel, pedig hiányzott a sérült Bécsi János és két beállós, Braun Brúnó, valamint az „osztálytárs” Nyírbátorhoz távozó Leiter Imre. A házigazda törökszentmiklósiak mindkét félidőt jobban kezdték, ám a nyíregyháziak fordítani tudtak, és remek hajrával értékes két bajnoki ponthoz jutottak.

– Igazi csapatmunka eredménye a két pont – kezdte visszapillantását a történtekre Grandjean Gábor, a Nyíregyházi SN edzője. – A hibák mellett jó volt a védekezésünk, ehhez jó kapusteljesítmények is párosultak. A folytatásban továbbra is ezt a játékot kell finomítanunk, hiszen a jó védekezésből gyors gólokkal voltunk eredményesek.

A nyíregyházi szakvezető szerint meg kell becsülni ezt a diadalt, mivel a házigazda jól erősített a télen.

– A felállt fal elleni támadójátékunk döcögősebb volt, ám ezekből is tudtunk eredményesek lenni. A sikerünk értékét növeli, hogy a Székács több posztra is élvonalat megjárt játékosokat igazolt – így Grandjean Gábor.

Nem mellesleg, szombaton hazai pályán is megmutatkozik a nyíregyházi együttes, szombaton a bajnokság meglepetéscsapata, a Szigetszentmiklós lesz a vendég a Continental Arénában. A vendégek a nyitókörben szabolcsi ellenfelet, jelesül a Tiszavasvárit verték, meglehetősen meg­győző különbséggel.

KM