Rátettek még egy lapáttal
Rátettek még egy lapáttal

Aligha lövünk bakot azzal a kijelentéssel: Fatum-Nyíregyházának élvonalbeli női röplabdacsapatának a Budaörs ellen, szombaton (Continental Aréna, 17 óra) esedékes hazai fellépés lesz…

A nyíregyháziak számára Budaörs elleni vasárnapi meccs után jön a neheze.

Aligha lövünk bakot azzal a kijelentéssel: Fatum-Nyíregyházának élvonalbeli női röplabdacsapatának a Budaörs ellen, szombaton (Continental Aréna, 17 óra) esedékes hazai fellépés lesz a legegyszerűbben teljesíthető bevetés az alapszakasz még hátralévő részében. A vendégek a bennmaradásért, a nyírségiek a minél fényesebb helyezésért hajtanak, eme tény pedig behatárolja az erőviszonyokat. A folytatás viszont annál rázósabbnak ígérkezik, három rangadóval zárja a szezon eme periódusát a Horváth-gárda, de ennyire talán még nem érdemes előrerohanni.

– Természetesen ugyanazt a fegyelmezett játékot várom, mint legutóbb a TFSE ellen – nyomatékosította Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Nem mondhatok mást, erre a meccsre is azzal az elszántsággal hangolódunk, mint máskor, nyilvánvalóan a győzelem reményében. Noha mindig a soros mérkőzés a legfontosabb, azért tisztában vagyunk azzal, az elkövetkező hetekben milyen nehéz feladatok várnak ránk, ennek megfelelően alakítjuk a felkészülést, az edzésmunkát, ami nagyjából annyit tesz, még rátettünk egy lapáttal.

KM-KT