Marad a csapat magja
Marad a csapat magja

A Vasas elleni bajnoki elődöntőre készül a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes több kulcsjátékosával szerződést hosszabbított, így a csapat magja együtt marad…

A Vasas elleni bajnoki elődöntőre készül a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes több kulcsjátékosával szerződést hosszabbított, így a csapat magja együtt marad.

 Az Újpest legyőzése után a legjobb négy közé jutott a Fatum Nyíregyháza a női röplabda bajnokságban. A következő ellenfél a Vasas lesz, a párharc pedig már három nyert mérkőzésig tart. Szombathelyi Szandra nyáron épp a fővárosiaktól érkezett a szabolcsi megyeszékhelyre.

– Mindig különleges élmény a volt csapat ellen játszani, ez ilyenkor plusz erőt ad, szeretnék bizonyítani nekik is. Nagyon várom már a találkozót, és remélem nyerünk – mondta Szombathelyi Szandra játékos.

A csapatkapitányt a héten egy jó hír fogadta, a klub vezetése a jövőben is számít játékára, és szeretnék a keret nagy részét együtt tartani. Marad Vacsi Evelin és Josefina Fernandez is.

– Szeretnénk már most megelőzni azt, hogy a legjobbjainkat más csapatoktól keressék. Igazi csapat a mostani, ezért a magot egyben akarjuk tartani. Nagy mozgás nem lesz a nyári szünetben, maximum 2-3 helyen lehet változás – mondta Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Josefina Fernandez nemcsak jövőre, hanem már most a Vasas ellen is játszhat. Az argentin ütő sérülése rendbe jött.

– Nagyon jól vagyok, tökéletes az állapotom, készen állok arra, hogy játsszak. Legutóbb az UTE ellen már pályára léphettem, és jól érzem magam – mondta Josefina Fernandez.

A Vasas ellen Budapesten kezdenek a jövő héten kedden a mieink, az első nyíregyházi meccsre pedig pénteken kerül sor.

Forrás:nyiregyhaza.hu