Úszás és Nyuszi futás a Sziesztában
Úszás és Nyuszi futás a Sziesztában

Az április 7-i, pénteki műsor vendége lesz a Nyíregyházi Sportcentrum kiváló úszója, Hatházi Dóra. A műsor folytatásában szó lesz az április 15-i nagy hagyományokkal rendelkező Nyuszi futásról…

Ha péntek, akkor a Szieszta a Nyíregyházi Televízióban.

Az április 7-i, pénteki műsor vendége lesz a Nyíregyházi Sportcentrum kiváló úszója, Hatházi Dóra, aki az elmúlt hónapban vehette át a SIOSZ gálán a Magyarország legeredményesebb sportiskolás úszója címet. Dórit természetesen elkísérte az edzője,  Gyula Sándor is, aki a következő időszak versenyeiről, terveiről beszélt.

A műsor folytatásában szó lesz az április 15-i nagy hagyományokkal rendelkező Nyuszi futásról, melyről Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője és Dajka László, főszervező beszélt. A jövő hét szombaton, 10 órakor kezdődő Szabolcs Takarék Nyuszifutáson a rendezvényre kiérkezők nemcsak a lefutható távok közül választhatnak, hanem akár a páros tojásdobáló versenyre is benevezhetnek.

Mindezekről ma este bővebben hallhatunk a Nyíregyházi Televízióban. Vetítések: péntek 18.20, 22.20, szombat 8.00 és 18.30, vasárnap 7.30.

Várja Önöket Dankó László, a műsorvezető.