Már a jövőt tervezik
Már a jövőt tervezik

Megerősített kerettel készül a következő bajnokságra a Nyíregyháza Blue Sharks. A csapat vezetése folyamatosan tárgyal játékosokkal. A gárdára még az idei szezonban is várnak meccsek, a jövő héten az MTK-val találkoznak a nyíregyháziak…

Megerősített kerettel készül a következő bajnokságra a Nyíregyháza Blue Sharks. A csapat vezetése folyamatosan tárgyal játékosokkal. A gárdára még az idei szezonban is várnak meccsek, a jövő héten az MTK-val találkoznak a nyíregyháziak.

Az MTK Törökbálint elleni első felvonás nem sikerült jól, a nyíregyháziak 67-61-re kikaptak hazai környezetben. A két csapat a jövő héten ismét találkozik az 5-8. helyért folyó párharc során, és a mieink szeretnének visszavágni a vereségért. Az első találkozón még érződött a játékosokon a csalódottság, hogy nem jutottak a legjobb négy közé. Közben a klub vezetése már készül a következő évre, ahol komoly változások lesznek a lebonyolításban.

– Összevont, 14 csapatos NB-I/B lesz, ahol nagy csata várható. Idén a fő feladatunk az volt, hogy kialakuljon egy olyan mag, melyre hosszú távon számíthatunk. Jövőre szeretnénk komolyabb célokért harcolni – mondta Sitku Ernő a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatója.

A keretben nagy mozgás nem várható, de már tárgyalnak játékosokkal a vezetők következő szezont illetően. Szeretnének korábbi nyíregyházi kosarasokat haza csábítani, és olyan csapatot kialakítani, mellyel megcélozható a magasabb osztály. A fiatalok már idén is több lehetőséget kaptak, jövőre pedig még nagyobb szerep hárulhat rájuk.

Forrás:nyiregyhaza.hu