Forgalomkorlátozások az Electrolux futás idején
Forgalomkorlátozások az Electrolux futás idején

Május 20-án, szombaton a család apraját-nagyját egy igazi remek hangulatú futóversenyre várja reggel 9 órától az Electrolux Lehel Kft. és Nyíregyháza MJV Önkormányzata Nyíregyháza belvárosába…

Május 20-án, szombaton a család apraját-nagyját egy igazi remek hangulatú futóversenyre várja reggel 9 órától az Electrolux Lehel Kft. és Nyíregyháza MJV Önkormányzata Nyíregyháza belvárosába.

A minden korosztály számára kiváló mozgáslehetőséget biztosító versenyen a családok 2700 méteren mérhetik össze a tudásukat, a kicsit bátrabbak 2-4 fős váltóban vagy félmaraton távon – 21,097 km – tehetik próbára magukat. A szervezők azokra is gondoltak, akik csak szurkolni szeretnének, hiszen a rendezvény ideje alatt a család minden tagját színes programokkal várják a Kossuth téri versenyközpontban.

A megszokottaktól eltérően idén a versenyre Nyíregyháza belvárosában kerül sor, a Kossuth tér, Dózsa György utca, Vay Ádám Krt., Hunyadi utca, Bocskai utca és Kossuth tér útvonalon, emiatt teljes forgalomkorlátozásra készülni reggel 8.00 órától egészen 12.30-ig az érintett útszakaszokon.

A verseny útvonalát a www.nyiregyhaza.hu oldalán tölthetik le az érdeklődők.

A szervezők kéri az autótulajdonosokat, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Megértésüket köszönjük!