Meglepték a röplabdások a fotóst
Meglepték a röplabdások a fotóst

Csütörtökön délután, Pusztai Sándor, a Kelet-Magyarország fotósa tartott egy bemutatót a Bencs Villában készült fotóiból, kuriózumként pedig egy kis sportot is becsempészett az érdeklődők számára…

A Fatum-Nyíregyháza csapata ajándékkal kedveskedett a Kelet-Magyarország fotósának.

” Volt egyszer egy Bencs Villa” címmel tegnap folytatódott a nyíregyházi Városmajori Művelődési Házban az programsorozat, ahol az elmúlt hat év történéseit mutatja be Orémusz Maja egy-egy meghívott vendég előadóval. Csütörtökön délután, Pusztai Sándor, a Kelet-Magyarország fotósa tartott egy bemutatót a Bencs Villában készült fotóiból, kuriózumként pedig egy kis sportot is becsempészett az érdeklődők számára.

– A Fatum-Nyíregyháza csapata az elmúlt bajnoki szezonban kiírt egy felhívást, melyre szurkolói himnuszokat, rigmusokat vártak. Mivel nagyon szeretem a röplabdát, régebben játszottam is, ezért úgy gondoltam, hogy lokálpatriótaként írok egy dalt, melyet Demjén Gábor, zenészbarátom meg is zenésített. Ezt játszottam le a nagyérdemű közönségnek. – mondta Pusztai Sándor, aki hozzátette, hogy a végén érkezett meg számára az igazi meglepetés, hiszen a megjelent a héten a születésnapját ünneplő, Szombathelyi Szandra a Fatum-Nyíregyháza csapatkapitánya és Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum Utánpótlás Igazgatója, akik egy kis meglepetés ajándékkal is készültek a nyíregyházi fotósnak.