A fonal máris jó kezekben
A fonal máris jó kezekben

Ahogy a nagykönyvben megvan írva. Mármint a Fatum-Nyíregyháza úgy indította az élvonalbeli női röplabda bajnokságot, miként egy magasztos célért hajtó együtteshez illik…

A szombati, Vasas elleni hazai rangadó – borítékolhatóan – keményebb lesz a bajnoki nyitánynál.

Ahogy a nagykönyvben megvan írva. Mármint a Fatum-Nyíregyháza úgy indította az élvonalbeli női röplabda bajnokságot, miként egy magasztos célért hajtó együtteshez illik. A nyírségiek a Palota otthonában aratott győzelemmel (0:3) jószerivel bemelegítettek az ettől rázósabbnak ígérkező folytatásra, mást nem mondjunk, szombaton mindjárt a Vasas elleni hazai rangadó következik, a B csoport két élcsapatának csatája.

– Erre számítottunk, főleg az első játszmát könnyen nyertük, ami azt bizonyítja, megfelelően állt a mérkőzéshez a csapat – taglalta a történteket Horváth András, a Fatum edzője. – Hamar felvettük a fonalat, nem vettük félvállról a feladatot, ez kifizetődött, mert megtörtük az ellenfelet. A harmadik szettet sajnálom kicsit, mert az elején kissé visszavettünk a ritmusból, de két labdamenet elégnek bizonyult arra, hogy újra mi domináljunk. Érdekes, egy éve ugyanez volt a sorrend, annyi különbséggel, hogy akkor a Palotával is itthon játszottunk, majd jött a Vasas. A hét végi találkozó fontos, hisz minden csapatnak a célja eléréséért küzd, jelen esetben, hogy a csoportban a lehető legjobb pozíciót szerezze meg. De ennél is lényegesebb, hogy meccsről meccsre fejlődjünk.

Forrás:szon.hu