Tehetnek egy lépést az élmények megismétléséért
Tehetnek egy lépést az élmények megismétléséért

Ugyan az NB I B Piros- és Zöld-csoportja nem területi, hanem szakmai szempontok alapján vált külön, a szövetség a jelek szerint mégis azonos osztályként kezeli a férfiak második vonalának csoportjait…

A Nyíregyháza Blue Sharks férfi kosárlabda-csapata a Tiszaújvárost fogadja a Hepp-kupában.

Ugyan az NB I B Piros- és Zöld-csoportja nem területi, hanem szakmai szempontok alapján vált külön, a szövetség a jelek szerint mégis azonos osztályként kezeli a férfiak második vonalának csoportjait – így fordulhatott elő, hogy a sorsolás kegyeltjeként a Piros-csoportban szereplő Nyíregyháza Blue Sharks pénteken (kezdés 18 órakor) hazai pályán, a Continental Arénában fogadhatja a Hepp-kupában a Zöld-csoportos Tiszaújvárost.

– Ha idegenben játszanánk, akkor is a győzelem lenne a cél, ami hazai pályán az alap – mondta Sitku Ernő, a legjobb 16 közé jutásért pályára lépő Kék Cápák szakmai igazgatója. – Szeretnénk újra átélni azt az élményt, amely a tavaly négyes döntőben, a Magyar Kupa végjátékával együtt jutott nekünk. Ez a mérkőzés is lehetőség arra, hogy Czinger Zoltán távollétében gyakorolni tudjunk különböző taktikai elemeket. Nem becsüljük le az ellenfelet, de egyértelmű célunk a továbbjutás.

Forrás:szon.hu