A Kaposvár érkezik
A Kaposvár érkezik

A Kaposvárt fogadja csütörtökön a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes jó formában van, a bajnokságban mindössze egy vereséget szenvedett eddig. A hazaiak argentin játékosa is bevethető, így teljes a keret…

A Kaposvárt fogadja csütörtökön a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes jó formában van, a bajnokságban mindössze egy vereséget szenvedett eddig. A hazaiak argentin játékosa is bevethető, így teljes a keret.

A nyitásfogadást gyakorolta a Fatum Nyíregyháza játékoskeretének egyik fele kedden. A többiek a konditeremben edzettek, majd a két csoport helyet cserélt. Fontos lesz csütörtökön a Kaposvár ellen, hogy az alap játékelemeket jól valósítsa meg a Nyíregyháza.

– Egy jó csapatot fogadunk a bajnokság következő fordulójában. Jól nyitnak és a erősek támadásban is, így végig koncentrálnunk kell – mondta Horváth András vezetőedző.
A Kaposvár ugyan kikapott hétfőn a Vasas otthonában, de nagy csatában maradtak alul 3-1-re. A csapatban több egykori Nyíregyházi is játszik. Sitkey Mariann és Leidgeb Noémi is szerepelt a Fatumban.

– Már nyáron is látszott, hogy erős keretük lesz, jó külföldi és magyar játékosokat igazoltak, így nehéz mérkőzésre számítok, de bízom abban, hogy győzni tudunk – mondta Szombathelyi Szandra csapatkapitány.

A mieinknél Genesis Francesco még sérült, Kalotai Zsófia azonban már elkezdte az edzéseket. Visszatért Argentínából Josefina Fernandez is, aki csütörtökön először léphet pályára hazai környezetben. Az ütő jó formában van, és érkezésével teljes lett a Nyíregyháza kerete. A Kaposvár elleni találkozó 18 órakor kezdődik a Continental Arénában.

Forrás:nyiregyhaza.hu