Előny itt, a visszavágó ott
Előny itt, a visszavágó ott

A száraz tény: A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata 3:1-re nyert hazai pályán a Vasas ellen a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán. A párharc visszavágóját csütörtökön ejtik meg a felek, és a nyírségieknek legalább két játszmát kell…

A kupadöntő érdekében a Vasas otthonában teheti meg az utolsó lépést a Fatum.

A száraz tény: A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata 3:1-re nyert hazai pályán a Vasas ellen a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán. A párharc visszavágóját csütörtökön ejtik meg a felek, és a nyírségieknek legalább két játszmát kell nyerni a továbbjutás érdekében. Ez a legegyszerűbb verzió. No meg az, ha másodszor is felülkerekednek, akkor végképp nincs miről beszélni. Ugyanakkor 3:0-ás, netán 3:1-es angyalföldi siker esetén – úgynevezett – aranyszett határoz arról, melyik együttes masíroz a fináléba. Utóbbi variáció már erősen lutri kategória, a vendégek nyilván nem szeretnék ideig odázni a döntést.

– Minden játékosnak, valamennyi stábtag az jár a fejében, hogy meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést – szögezte le Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Nem számolgatunk, nem foglalkozunk azzal, hogy két szett megfogásával már elérhetjük célunkat. Tesszük a dolgunkat a lehető legjobb tudásunk szerint. Ehhez sokkal többet nehéz hozzátenni, egy ilyen súlyú meccs kapcsán nincs szükség más egyébről beszélni, a motiváció, a feladat adott. Egy biztos, érvényesíteni szeretnénk akaratunkat, ennek szellemében próbálunk játszani az első perctől kezdve.

Forrás:szon.hu