Dráma és küzdelem – Négy között a Fatum-Nyíregyháza

Az aranyszett döntött

Igazán feszült és izgalmas mérkőzésen lehettek tegnap tanúi a Continental Arénába kilátogatók. A nyírségeiek a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját előnnyel várhatták, hiszen Kaposváron 3-1-es győzelmet arattak az első találkozón, így kedden este két szett megnyerése a nyíregyháziak továbbjutását jelentette volna. A Fatum-Nyíregyháza bár a visszavágón kikapott a Diamantos lányoktól 1-3-ra, de az aranyjátszmában 15:8-ra kiharcolták a továbbjutást.

Heroikus küzdelem volt. A kaposvári csapat emberfeletti teljesítményt nyújtott, amire számítottunk is. Mi nem hoztuk a legjobb formánkat, de végül Erdősné Balogh Erika és a közönség segítségével sikerült a továbbjutást kicsikarnunk. Külön szeretném megköszönni a “medical” stábnak, hogy összedrótozták a játékosokat erre a mérkőzésre, nélkülük lehet, hogy többen nem tudtak volna játszani. – nyilatkozta a mérkőzés végén Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza


Így megszületett az első két elődöntős a Magyar Kupában. Elsőnek a címvédő nyírségeik jutottak be, majd Vasas együttesének sikerült kiharcolnia a továbbjutást.

Női Magyar Kupa Negyeddöntő visszavágó
Fatum-Nyíregyháza – I. MCM Diamant Kaposvár 1:3(-17,-27,21, -19)

Fotó: Dodó Ferenc, Kelet-Magyarország