Vasárnap Fatum-Nyíregyháza  – UTE bajnoki a Continental Arénában

Ezen a héten tovább folytatódik a női röplabda Extraliga az 5. forduló mérkőzéseivel. A Fatum – Nyíregyháza csapata szeretné feledtetni a múlt heti hazai rangadón elszenvedett vereséget. Németh Szabolcs játékosai hétfőtől újult erővel készülnek a vasárnapi meccsre. Egy kivételtől eltekintve mindenki egészséges. Pintér Andi korábbi sérülése szépen javul a játékos fokozatosan kapja az edzésterhelést. A csapat többi tagjának az ilyenkor szokásos mérkőzés utáni regenerálódást (frissítést) követően napról-napra erősödik az edzés intenzitása annak érdekében, hogy a mérkőzés napjára a lehető legjobb fizikai és mentális állapotba kerüljenek a lányok.


A vasárnapi meccs másik résztvevője az UTE csapata lesz. A fővárosi gárda az első négy fordulóban 50 %-os teljesítményt produkált 2 győzelemmel, 2 vereséggel.


A mérkőzést november 01-én 18 órakor a Continentál Arénában rendezik közönség előtt.

COVID 19 Protokoll: A szervezők fenntartják a jogot, hogy a járványhelyzet miatt korlátozhatják a nézőtéren egyszerre jelenlévő szurkolók számát.
Szájmaszk használata az esemény ideje alatt kötelező! Az eseményen a további járványügyi szabályok betartása is kötelező!