Kedves Sportolók, Tisztelt Érdeklődők!

A Nyíregyházi Sportcentrum közleménye

Kedd éjféltől hatályba lépett a Kormány 484/2020.(XI.10.) számú rendelete, melynek alapján a Nyíregyházi Sportcentrum égisze alatt működő szakágak edzései, versenyei – egyéni és csapat sportágakban, felnőtt és utánpótlás szinten – tovább zajlanak.

A sportrendezvények a továbbiakban nézők nélkül, zárt körülmények között kerülnek megtartásra. Az edzések, versenyek, mérkőzések alkalmával szülők, kísérők továbbra sem léphetnek be az egyes sportlétesítmények területére. A szabadidős események (pl. Kispályás labdarúgás), továbbá az egyes sportoktatási feladatok is felfüggesztésre kerülnek (úszás-, korcsolya oktatás).

A Nyíregyházi Városi Uszoda próbaüzeme tovább folytatódik, a versenyszerűen sportoló úszók és vízilabdázók részvételével, azonban a létesítményben mindennemű úszásoktatás szünetel.

A Nyíregyházi Városi Jégpálya nagyközönség számára nem kerül megnyitásra, kizárólag a Nyíregyházi Sportcentrum és a Szabolcsi Jégsport Egyesület versenyengedéllyel rendelkező utánpótláskorú sportolói számára látogathatók az edzések és a sportrendezvények.

Vigyázzunk magunkra, egymásra!