Rajt a Futsal NB-II-ben

Az NB-II-ben indul az A Studio Futsal Nyíregyháza csapata.

Az együttes az előző két évben Hepp Tamás irányításával kétszer is megnyerte a bajnokságot a harmadosztályban. A tréner a másodosztályban már technikai vezetőként dolgozik.

Az NB-II-ben már szükség van külön vezetőedzőre, több feladattal jár a csapat irányítása. Úgy érzem megtaláltuk a megfelelő trénert, és remélem eredményesek leszünk a bajnokságban – mondta Hepp Tamás technikai vezető.

A vezetőedző Gere László lett. A korábbi válogatott labdarúgó évekig Belgiumban futballozott, onnan tért haza.

Ismertük egymást a strandfoci kapcsán, és amikor Tamás megkeresett, kértem egy hét gondolkodási időt, majd igent mondtam. A játékosok többségét ismerem, kicsit nehezíti a helyzetet, hogy néhányukra a válogatott miatt nem mindig számíthatok, de ez édes teher- mondta Gere László vezetőedző.

A klub vezetése szeretné, ha az NB-II-ben az első hatban végezne a gárda, és ott lehetne a rájátszásban. Közép távon az élvonalba kerülés a cél. Főkét a megyei fiatalokra számítanak a csapatnál. – Amennyire lehet, ragaszkodunk a helyi kötődéshez, de igyekeztünk úgy megerősíteni a csapatot, hogy az első hatban végezzünk, és ott legyünk a felsőházi rájátszásban – mondta Tenkely Szabolcs, az , „A” Stúdió 90 Kft. ügyvezetője.

A bajnokság szeptember 13-án rajtol. A nyíregyháziak hétfőnként a Continental Arénában vívják a mérkőzéseket.

Dankó L.