CSÜTÖRTÖKÖn BAJNOKOK LIGÁJA MECCS AZ ARÉNÁBAN!

Csütörtökön újra Bajnokok Ligája találkozót játszik a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a lengyel Chemik Police gárdáját fogadják a Continental Arénában. Az ellenfél már biztosan továbbjutott a csoportból, és szeretne a BL-ben az első nyolcban végezni.

– Változott a keret a lengyel együttesnél is, ahogy a statisztikákat néztük, inkább a cseresort erősítették meg. Ők már biztos továbbjutók a csoportból, ezzel együtt biztosan a legerősebb kezdővel állnak fel. Számunkra ez egy ünnepnap lesz ismét, szeretnénk jó meccset vívni, de szem előtt tartjuk a hétvégi Vasas elleni rangadót is – mondta Németh Szabolcs vezetőedző. A mieinknél azóta több változás is volt a keretben, 2022-ben pedig magyar bajnoki találkozón még nem kapott ki a Fatum. Nikola Radosová formája is biztató, a legutóbbi három meccsen 25 pontos átlagot produkált.

Persze a BL szint más, így a legjobb nyolc közé jutásra is esélyes lengyel együttes számít favoritnak. Húsz éve játszott már lengyel gárdával a legjobbak között a Nyíregyháza, akkor az SKRA Warszawa volt az ellenfél.

A Fatum Nyíregyháza – Grupa Azoty Chemik Police összecsapás csütörtökön 18 órakor kezdődik. Jegyek elővételben már vásárolhatók online, a helyszínen 15 órakor nyitnak a pénztárak. A bérletek érvényesek.

D.L., www.nyiregyhaza.hu

Fotó: Trifonov Éva