Pénteken és szombaton Fatum Property Nemzetközi Röplabda Torna

Szeptember 9-10-én ismét a röplabdától lesz hangos a Continental Aréna. A Fatum Property Nemzetközi Röplabda Tornát 2019-ben szervezte meg a Nyíregyházi Sportcentrum és a Nyíregyházi Élsport Kft.

A Fatum-Nyíregyháza Extraligás női röplabdacsapat egyik fő támogatója és név szponzora a Fatum – Property Ingatlanberuházó Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Litvai Zoltán, valamint a csapat szakmai stábja azzal a céllal hozta létre a szeptemberi időszakra eső felkészülési tornát, hogy játéklehetőséget biztosítson a bajnokságra készülő csapat(ok) számára, valamint kedveskedjen a röplabda szurkolóknak, hiszen a hosszú nyári bajnoki szünet után ilyenkor már sokan várják, hogy láthassák a kedvenc csapatukat és megismerjék játék közben is az új igazolásokat.

A szervezőknek az idei esztendőben is sikerült nívós csapatokat meghívni. Itt lesz az Extraliga egyik legerősebb csapata – az örök rivális – SWIETELSKY – BÉKÉSCSABA. Már állandó vendégnek mondható a Horváth András által irányított UTE gárdája. Idén is nemzetközi lesz a mezőny hiszen a torna résztvevője a sokszoros szlovén bajnok és kupagyőztes OK Nova KBM Branik Maribor, ahol a csapat vezetőedzője Bruno Najdic (Sara Najdic édesapja). A tornán mutatkozik be hazai közönség előtt a nyáron teljesen átalakult Fatum – Nyíregyháza kerete és Leonidas Gaitanakis vezetőedző.

Az idén négy csapat részvételével zajló Fatum Property Kupa ismét pénzdíjas lesz, ahol az elérhető összdíjazás 1,5 millió forint.

Résztvevő csapatok

  1. Swietelsky – Békéscsaba
  2. UTE
  3. OK Nova KBM Branik (Maribor, Szlovénia)
  4. FATUM-Nyíregyháza

Mérkőzések:
2022.09.16. (péntek):
16.00 – Swietelsky – Békéscsaba – OK Nova KBM Branik
19.00 – FATUM-Nyíregyháza – UTE

2022.09.17. (szombat):

  1. helyezésért
    13.00 – Elődöntő 1-2 vesztes csapatai
  2. helyezésért
    16.00 – Elődöntő 1-2 nyertes csapatai

19.00 – Eredményhirdetés