Körömrágós meccs végén hazai győzelem

Izgalmas mérkőzést játszott a Futsal NB-I-ben az A Stúdió Futsal és az ELTE-BEAC csapata. A vendégek néhány másodperc után vezetést szereztek, de Kovács Róbert szinte azonnal egyenlített. A folytatásban ismét a fővárosiak találtak be, és bár büntetőt is rúghatott a hazai együttes, az kimaradt, így a szünetben az ELTE állt jobban. Fordulás után viszont Krajnyák Zsolt gyorsan betalált, majd mindent megtett a győztes gól megszerzése érdekében a Nyíregyháza. Ez egy megpattanó labda után egy öngóllal sikerült is. Újabb büntetővel bebiztosíthatta volna sikerét a hazai csapat, de Oswald ezt is megfogta, majd a másik oldalon a hazai kapus, Szabolcsi Máté is ziccerben hárított. A hajrában egy kiállítás miatt két percre emberelőnybe is került az A Stúdió, de ezzel sem sikerült élni, ám a körömrágós meccs végén így is a hazai csapat örülhetett, mely harmadik győzelmét aratta a szezonban. 

NB I, 8. FORDULÓ
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–ELTE–BEAC 3–2 (1–2)
Continental Aréna, 300 néző, v.: Szűcs, Szabó.
Nyíregyháza: Szabolcsi – Kovács R., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L. Csere: Petró, Gyulai, Ladányi, Varga, Krajnyák, Kovács G., Gyügyei, Pataki, Bagdi. Vezetőedző: Lovas Norbert.
ELTE: Oswald – Gémesi, Szini, Kiss, Tarjáni. Csere: Sajben, Fülöp, Spáth, Szokoli, Kubitsch, Horváth, Vass, Szekér, Lugosi. Vezetőedző: Béni Zoltán.
Gól: Kovács R. (2.), Krajnyák (22.), Gémesi (30., öngól), illetve Szini (1.), Fülöp (6.).
Kiállítva: Szini (37)

D.L., www.nyiregyhaza.hu

Fotó: Kohut Árpád