Amerikai légióst igazoltak a kosarasok
Amerikai légióst igazoltak a kosarasok

A Gergely Tamás Emléktorna jól sikerült a nyíregyházi csapat számára. A férfi kosarasok először legyőzték a szintén B csoportos Honvédot, majd ugyan vereséget szenvedtek a Tiszaújvárostól…

Emani Gant már a hétvégi bajnokin bemutatkozhat a Cápáknál.

A Gergely Tamás Emléktorna jól sikerült a nyíregyházi csapat számára. A férfi kosarasok először legyőzték a szintén B csoportos Honvédot, majd ugyan vereséget szenvedtek a Tiszaújvárostól, de a záró meccsen nyertek a Cápák a szlovák első ligás Kassa ellen, így itthon tartották a tornagyőzelemért járó serleget. A hétvégén már bajnoki következik a Békés ellen.

– A tornán az utolsó mérkőzés nagyon jól sikerült, remélem sikerül átmenteni a formát a Békés elleni bajnoki találkozóra is – mondta Sitku Ernő szakmai igazgató, Nyíregyháza Blue Sharks

A csapat kerete a héten erősödött, már a nyíregyháziakkal készül az amerikai Emani Gant. Ő lesz az egyetlen légiós. A Texasból érkező kosarasnak az előző szezonban 13,7 pontos meccsenkénti átlaga volt hazájában, és átlagban 7,7 lepattanót szerzett.

A center mellett a keret többi tagja nyíregyházi, akik között sok a fiatal. A klub vezetése abban bízik, sikerül az élmezőnyben végezni az NB-I/B-ben.

Forras:nyiregyhaza.hu