Győzött a Blue Sharks
Győzött a Blue Sharks

Megszerezte a bajnokságban második győzelmét a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosárlabda együttes Egerben nyert. A csapat legközelebb a még veretlen Honvédot fogadja…

Megszerezte a bajnokságban második győzelmét a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosárlabda együttes Egerben nyert. A csapat legközelebb a még veretlen Honvédot fogadja.

Egerben lépett pályára a bajnokság negyedik fordulójában a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosárlabda-együttes az eddig nyeretlen házigazda ellen második győzelmére készült. Az első félidő szorosan alakult, de a második negyed végére ötpontos előnyt szerzett az Eger. A harmadik negyedben viszont nagyot játszott a Nyíregyháza és fordított, ezzel pedig 76-71-re megnyerte a találkozót.

– Nehéz mérkőzés volt, de a nagyszünet után sikerült pontosan játszanunk, és fontos győzelmet arattunk – mondra Siska János edző.

A csapatból a 24 pontot szerző Bus, a 19 pontos Gant és a 16 pontos Nagy volt a legeredményesebb játékos. Bus Iván számára furcsa, hogy 23 évesen ő számít az együttes egyik legrutinosabb emberének.

– Furcsa volt amikor szétnéztem a pályán, és azt láttam, hogy én vagyok a legidősebb. De egyre jobbak a fiatalok, és nem csak azért játszanak, mert kötelező, hanem mert jól is teljesítenek – mondta Bus Iván játékos.

A cápákra a hétvégén nehéz mérkőzés vár, mivel az eddig veretlen Honvéd érkezik a Continental Arénába. A fővárosiak mind a négy meccsüket megnyerve a második, míg a nyíregyháziak a hetedik helyen állnak a tabellán.

Forrás:nyiregyhaza.hu