Újítás Újpesten: nem akármilyen Fatum-siker!
Újítás Újpesten: nem akármilyen Fatum-siker!

Az elő elveszett szett után a másodikban is minden veszni látszott a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata számára. Előbb 16:9-re vezetett az UTE, majd négy (!) játszmalabdája is volt…

Az elő elveszett szett után a másodikban is minden veszni látszott a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata számára.

Előbb 16:9-re vezetett az UTE, majd négy (!) játszmalabdája is volt – innen, vagyis a szakadék széléről táncolt vissza a nyírségi együttes és nem kis bravúrral egyenlített a soros fővárosi bajnokin. S, ha egy üzlet beindul!

A vendégek olyannyira lendületbe jöttek, hogy a folytatásban gyakorlatilag állva hagyták ellenfelüket, majd a változatosság kedvéért a negyedik szettben 20:13-as hátrány után újítottak ismét Újpesten. A végjátékban ugyanis ismét rendíthetetlen, egyben ellenállhatatlan volt a Horváth-gárda, amely nem akármilyen meccsen diadalmaskodott.

A Fatum vasárnap (17 óra) hazai pályán fogadja az MTK-t.

Röplabda: NB I, női

  • UTE–Fatum-Nyíregyháza 1:3 (22, -24, -17, -22)

Megyeri út, 250 néző, v.: Újházi M., Halász E. Fatum: Genesis 9, Szombathelyi Sz. 11, Vacsi E. 10, Fernandez 18, Valdez 2, Leidgeb N. 2. Csere: Isis, Tóth F. (liberók), Villám L. 17, Andrejkovics A., Kalotai Zs. 1, Edző: Horváth András.

Horváth András: – A csapat szívét és küzdőképességét bizonyítja, hogy kétszer jelentős hátrányól tudott fordítani és ebben mindenkinek része volt.

Forrás: szon.hu