A szezon játéka!
A szezon játéka!

Nehéz hét van a háta mögött a Fatum Nyíregyházának. Előbb az MTK-t győzte le idegenben a Magyar Kupában, majd az Újpest ellen győztek a mieink bajnokin, szintén a fővárosban…

Szettveszteség nélkül nyert a Fatum Nyíregyháza.

Nehéz hét van a háta mögött a Fatum Nyíregyházának. Előbb az MTK-t győzte le idegenben a Magyar Kupában, majd az Újpest ellen győztek a mieink bajnokin, szintén a fővárosban. Vasárnap este az MTK érkezett a következő bajnoki fordulóban, és mivel Budapesten 3-2 lett a végeredmény kedden, most is mindenki szoros meccsre számított. Nem lett az. Leidgeb Noémi és Villám Lilla az első szettben elintézte a vendégeket, a folytatásban pedig Fernandez, Vacsi, Szombathelyi és az ászokat nyitó Genesis Francesco is ellenállhatatlanul játszott. Az első és a harmadik szettet simán, a másodikat szoros küzdelemben nyerte a Nyíregyháza, így egy hét alatt harmadik győzelmét ünnepelhette – a szezon eddigi legjobb játékával.

  • Fatum Nyíregyháza – MTK 3-0 ( 12, 20, 13)

Continental Aréna, 300 néző

Nyíregyháza: Fernandez 12, Genesis Francesco 7, Leidgeb 8, Szombathelyi 7, Vacsi 7, Villám 13

Csere: Isis Francesco (liberó)

Horváth András: Kihoztuk a hétből a maximumot, de van azért hiányérzetem. A kupameccsen is győzhettünk volna simábban, és akkor a továbbjutás formalitás lenne. Így december 20-án vár még ránk egy fontos meccs az MTK ellen idehaza.

Forrás:nyiregyhaza.hu