Egészségcentrum a Coninental Arénában
Egészségcentrum a Coninental Arénában

BUJ+OSI elnevezéssel egészségcentrumot adtak át január 23-án délelőtt a Continental Arénában. Modern környezetben, magas színvonalon kínál egészségügyi szolgáltatást a centrum…

BUJ+OSI elnevezéssel egészségcentrumot adtak át január 23-án délelőtt a Continental Arénában. Modern környezetben, magas színvonalon kínál egészségügyi szolgáltatást a centrum.

– Sokak munkája kellett ahhoz, hogy az egészségügyi centrum megvalósuljon – vezette be a sajtótájékoztatót Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. A legnagyobb érdeme ebben a munkában Szabó Gábor doktorúrnak van. Azzal a céllal hoztuk létre az egészségcentrumot, hogy a sportolók mellett, civileket is el tudjunk látni.

– Komplex tudatos építkezés fejlesztés zajlik Nyíregyházán a sport területén – vette át a szót Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere. – A városvezetés célja, hogy Nyíregyháza sportos város legyen. Fontos, hogy az élsport és az utánpótlássport is megfelelő szintre emelkedjen. Tudjuk, hogy a legfontosabb a szakemberek megléte. Minden tárgyi- és személyi feltétel megvan ahhoz, hogy a sport és az egészség együtt járjon.

– 6-7 évvel ezelőtt kezdődött az én történetem a Nyírsuliban, amikor is a vállamra vettem az egészségügyi szolgáltatást – kezdte mondandóját Dr. Szabó Gábor a BUJ+OSI Egészségcentrum csoportvezetője. Az akkori lehetőségeket bővítettük további szakemberekkel és szolgáltatásokkal. Az új egészségügyi centrumot azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy egy magas szintű orvosi ellátást nyújtsunk egy remek csapatban. A szakemberek állnak többek között kardiológusból, reumatológusból és belgyógyászból. Szolgáltatásaink között szerepel a teljesség igénye nélkül ortopédiai-, traumatológiai-, gyermekorvosi- és gyógytorna szakrendelés is. A felnőtt- és gyermek rendelések mellett, szívügyem a rehabilitáció, amely komplex formában érhető el egy folyamatosan fejlődő csapat irányítása mellett.