Több mint tízezer szavazatot kaptak az Álompár versenyzői
Több mint tízezer szavazatot kaptak az Álompár versenyzői

Már csak párat kell aludni, és kezdődik a Kelet-Magyarország Álompár esküvői kiállítása, ahol közel hatvan étterem, dekorációs cég, esküvőiruha-szalon, fotós, videós, sminkes, fodrász, ékszerész kínálja szolgáltatásait a házasulandóknak…

Már csak párat kell aludni, és kezdődik a Kelet-Magyarország Álompár esküvői kiállítása, ahol közel hatvan étterem, dekorációs cég, esküvőiruha-szalon, fotós, videós, sminkes, fodrász, ékszerész kínálja szolgáltatásait a házasulandóknak. A Continental Arénában felállított színpadon egymást váltják a szakemberek, hogy a legfrissebb trendekről tájékoztassák az érdeklődőket, vasárnap pedig eldől, ki lesz 2017 álompárja.

A versenyre tizenkét pár jelentkezett, rájuk a Facebookon és a lapunkban megjelenő szelvények visszaküldésével lehetett voksolni.

Vasárnap éjfélkor lezártuk a szavazást, ennek alapján Ambrusz Dóra és Nagy Dávid, Belinszky Adrienn és Orosz Pál, Páll Nikolett és Csernyik Roland, Sipos Orsolya Lilla és Ragó Tibor, valamint dr. Kiss Viktória és Szilágyi Miklós küzdhetnek vasárnap a győzelemért és az értékes nyereményekért.

A rendezvény, amelyre a belépő 500 forint, szombaton 9–18, vasárnap pedig 9–17 óra között várja az érdeklődőket, akik kézbe vehetik az eseményre megjelenő, színes, 40 oldalas esküvői magazinunkat is.

KM