Újabb támogató állt a Blue Sharks mellé
Újabb támogató állt a Blue Sharks mellé

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Magisz Kft. újra együttműködik a Blue Sharks kosárlabda csapatával. Magocsa János ügyvezető igazgató bízik a befektetett energia megtérülésében…

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Magisz Kft. újra együttműködik a Blue Sharks kosárlabda csapatával.

Magocsa János ügyvezető igazgató bízik a befektetett energia megtérülésében, bízik a csapta fejlődésében. Nem volt nehéz megtalálni a közös utat a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft.-vel, hiszen Sitku Ernő szakmai igazgatót régóta barátjának tartja és nagyra becsüli a munkáját, amit Nyíregyháza sportjáért tesz. A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium is a csapat mellé áll, nem is akár hogyan. A tanulók Szilágyi Zsolt táncművészeti tagozat vezetőjének irányításával eddig meg nem hódított terepen, hazai kosárlabda mérkőzéseken mutatják meg tehetségüket, ezzel is színesítve a nézők szórakoztatását, mindamellett hogy feszegetik saját határaikat.

Szintén a sajtótájékoztatón hangzott el utoljára, de nem utolsó sorban, hogy a csapat fejlődését bizonyítja az is, hogy ott lehetnek a legjobb négy között a Hepp Kupában. Óriási bravúr ez az együttestől, hiszen a keleti régióból egyedüliként lehetnek ott a fiúk. Szeretnének helytállni, de már a legjobbak között szerepelni is óriási motiváció.

A Blue Sharks első mérkőzését a Tehetséges Fiatalok Budapest U23-as csapata ellen játsszák pénteken 11.30 órakor, ezt élőben meg lehet tekinteni a www.kezdo5.hu oldalon.