Minél hamarabb, annál jobb!
Minél hamarabb, annál jobb!

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata csütörtökön nekifeszül a szezon legfontosabb feladatának. A nyírségiek hazai pályán (kezdés: 17.30), az UTE elleni összecsapással indítják…

Szombathelyi Szandra reméli, a Fatum számára két mérkőzés elég lesz az UTE elleni párharc megnyeréséhez.

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata csütörtökön nekifeszül a szezon legfontosabb feladatának. A nyírségiek hazai pályán (kezdés: 17.30), az UTE elleni összecsapással indítják – remélhetőleg minél eredményesebb – menetelésüket a rájátszásban. Az egyik fél két győzelméig tartó párharc második találkozóját vasárnap rendezik Budapesten és jobb esetben nem lesz szükség harmadik partira. Természetesen azt feltélezve, hogy Horváth András együttese mindannyiszor legyűri fővárosi riválisát. Miként az tette az alapszakasz során, amikor idegenben 3:1-re, míg a Continental Arénában 3:0-ra verte a hatodik helyen végzett Újpestet.

– Az idény előtt a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt a négy közé kerülés volt a cél: a kupabronz megszerzésével az egyik terv már megvalósult – hangolt a különcsatára Szombathelyi Szandra, az évad első periódusában a harmadik pozíciót megcsípő nyíregyháziak csapatkapitánya. – Most gőzerővel készülünk a folytatásra, arra, hogy két meccsen kiharcoljuk az elődöntőbe jutást. Gondolom így van vele mindenki, amit nem nagyképűségből mondok, ez egyáltalán nem jellemző ránk, egyszerűen bízunk magunkban. Kétszer ugyebár játszottunk velük és mindenképpen tanulsággal szolgál, hogy egy percre sem engedhetünk ki, mert azonnal a nyakunkra jöttek, ahogy azt a saját bőrünkön megtapasztalhattuk.

KM-KT