Hengereltek a borsodi vendégek
Hengereltek a borsodi vendégek

Kétszer kanalaztak a vasárnapi feketelevesből azok a nyíregyházi sportbarátok, akik a focimeccs után elmentek a Continetal Arénába. A férfi kézilabda NB I. B soros körében a hazaiak az ózdi együttest fogadták…

A nyíregyháziak gyenge védekezésének csakis veresége lehetett a vége.

Kétszer kanalaztak a vasárnapi feketelevesből azok a nyíregyházi sportbarátok, akik a focimeccs után elmentek a Continetal Arénába. A férfi kézilabda NB I. B soros körében a hazaiak az ózdi együttest fogadták.

Fickándoztak a vendégek

Hamar kiderült, hogy ez a nap a borsodiaké. Megszerezték a vezetést, a vendéglátóknak ezután már csak kétszer sikerült egálba kerülniük. A nyíregyháziak a védekezésben nagyon gyengén muzsikáltak. Hiányzott az agresszivitás, a megállító szabálytalanságok híján szinte fickándoztak a vendégek. Elsősorban az egykoron a nyíregyházi színekben is játszó Szűcs Balázs, illetve Padla József. Előbbi hét, utóbbi öt gólt lőtt az első játékrészben.

A második félidőben a fiatal Sneider Bence néhány bravúros védésével faragott valamit a hátrányból a nyíregyházi együttes (25–29), ám ez hattyúdalnak bizonyult, mert újfent beindult a borsodi henger. A vendégek minden tekintetben felülmúlták a harmadik helyen tanyázó nyírségieket és megérdemelten távoztak két ponttal.

KM-ML