Híd a munkaerőpiacon
Híd a munkaerőpiacon

Az Int-Solution Kft. is bemutatja majd a nyitott pozícióit. A cég 2008 óta van jelen a hazai munkaerőpiacon. Küldetésük, hogy hidat alkossanak a munkát keresők és a munkáltatók között…

Az Int-Solution Kft. is bemutatja majd a nyitott pozícióit.

Lapunk állásbörzéjén kiállítóként ott lesz az Int-Solution Kft. is. A cég 2008 óta van jelen a hazai munkaerőpiacon. Küldetésük, hogy hidat alkossanak a munkát keresők és a munkáltatók között.

– Szolgáltatási területeink a munkaerő-kölcsönzés, a munkaerő-közvetítés, a HR-outsourcing és a bérszámfejtés-outsourcing – kezdte a vállalkozás rövid bemutatását Szilágyi-Bécsi Tímea.
Mivel nyíregyházi székhellyel rendelkeznek, így nem is volt kérdés a számukra, hogy részt vegyenek az állásbörzénken.

– Ez remek lehetőséget biztosít számunkra, hogy egy nap alatt akár több ezer álláskereső számára mutassuk be jelenleg nyitott pozícióinkat, lehetőségeinket – fogalmazott Szi­lágyi-Bécsi Tímea. Hozzátette: aki náluk keresi álmai állását vagy velünk szeretné megtalálni legideálisabb új munkatársát, azok számára a következő értékeket garantálják.

Korrektség és gyorsaság

– Elsődleges szempont a törvényesség, azaz minden jogszabályt betartunk az ügyfeleink biztonsága érdekében. A következő alapvetés a gyorsaság. Tudjuk, hogy mindenkinek fontos, hogy a lehető leghamarabb megtalálja az új munkahelyét, illetve a megbízóink számára lényeges, hogy rövid idő alatt rendelkezésére álljon az új munkatárs. Korrekt áron dolgozunk, a megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező szolgáltatási díjat kínáljuk számukra. A kollégáink nyomon követik a legújabb toborzási és kiválasztási trendeket, s be is építik ezt a tudást a mindennapi munkájukba azért, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani a partnereinknek. Igyekszünk minél rugalmasabbak lenni, a szolgáltatásaink egyes elemeit a megbízóink igényeire tudjuk szabni – sorolta a cég erényeit az Int-Solution Kft. ügyvezetője. Szilágyi-Bécsi Tímea kifejtette: a standjukhoz ellátogatók számára állásajánlatokkal, illetve álláskeresési tanácsadással készülnek.​