Kezdődik!
Kezdődik!

A legfontosabb meccsek következnek! Az alapszakasz után jön a rájátszás a női röplabda NB-I-ben, a négy közé jutásért pedig a Fatum Nyíregyháza az Újpest ellen vív két nyert meccsig tartó párharcot…

Az Újpest ellen indul a rájátszás a röplabdások számára.

A legfontosabb meccsek következnek! Az alapszakasz után jön a rájátszás a női röplabda NB-I-ben, a négy közé jutásért pedig a Fatum Nyíregyháza az Újpest ellen vív két nyert meccsig tartó párharcot. Az első felvonást csütörtökön 17.30-tól rendezik a Continental Arénában.

– Hasonló mérkőzésre számítok mint az alapszakasz során, de jó lenne, ha nem adnánk akkora előnyt az Újpestnek, mint azokon a meccseken. Ismerjük egymás játékát, sok meglepetést nem lehet okozni – mondta Horváth András, a Fatum Nyíregyháza vezetőedzője.

A két együttes az alapszakasz során izgalmas meccseket vívott, de a Fatum Nyíregyháza többször is hátrányból fordítva nyert. A lilák a héten edzőmérkőzést is játszottak az MTK ellen.

– Maximális figyelemmel és fegyelemmel készültünk a rájátszásra. Kértem a lányoktól, hogy a következő – kicsit több, mint – egy hétben mindent tegyenek félre, és csak a Nyíregyháza elleni mérkőzéssel foglalkozzanak a siker érdekében. Jó teljesítményeket várok az alapemberektől, és abban az esetben, amint betartjuk az alaptaktikát mind védekezésben, mind támadásban, akkor nem lehet gond – nyilatkozta csapata honlapján Valics György, az Újpest edzője.

A két csapat a nyíregyházi meccs után vasárnap Budapesten találkozik.

Forrás:nyiregyhaza.hu