Elkezdődött a Kelet-Magyarország Állásbörze a Continental Arénában
Elkezdődött a Kelet-Magyarország Állásbörze a Continental Arénában

Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár nyitó gondolataival hivatalosan is kezdetét vette lapunk állásbörzéje, melyen 60 cég 500 állásajánlattal várja az érdeklődőket egészen 18 óráig…

Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár nyitó gondolataival hivatalosan is kezdetét vette lapunk állásbörzéje, melyen 60 cég 500 állásajánlattal várja az érdeklődőket egészen 18 óráig.

– Ma már nem a munkanélküliség jelent problémát, hanem az, hogyan lehet a megfelelő munkaerőt megtalálni. Örömteli, hogy ma Magyarországon nagy az igény a megfelelően képzett és motivált munkaerőre – fogalmazott köszöntő beszédében az államtitkár, aki hosszasan méltatta a Kelet-Magyarország állásbörzéjét. Cseresnyés Péter reméli, ma találkozik a kereslet és a kínálat.

Dr. Polgári András, a megyei kormányhivatal főigazgatója hozzátette: egy új korszakba léptünk, amikor nagy a harc a képzett dolgozóért.

– Az elhelyezkedés elősegítésére különféle TOP-os és GINOP-os képzéseket indítunk el a jövőben– mondta dr. Polgári András.

Forrás:szon.hu