Irány a bronzérem
Irány a bronzérem

2-1-ről folytatódott a három nyert meccsig tartó párharc a női röplabda bajnokság elődöntőjében. A Vasas vezetett, így a Fatum Nyíregyháza számára a cél az volt…

Vereséget szenvedett a Fatum Nyíregyháza az elődöntő negyedik meccsén.

2-1-ről folytatódott a három nyert meccsig tartó párharc a női röplabda bajnokság elődöntőjében. A Vasas vezetett, így a Fatum Nyíregyháza számára a cél az volt, kicsikarja az ötödik összecsapást. Az első szett nagyon rosszul indult hazai szempontból, rengeteg volt a hiba, míg a vendégeknél a három amerikai légiós rendre pontosan támadott. A második szettben magára talált a Fatum, és végig vezetve nyerte a játékrészt, és úgy tűnt minden a helyére került. Horváth András próbált meglepetést okozni a fővárosiaknak azzal, hogy Szombathelyi Szandra volt ezúttal a liberó, míg Tóth Fruzsina a mezőnyben játszott. A harmadik felvonás eleje rosszul indult, és a Vasas simán nyerte is a szettet, majd a negyedikben megint a Nyíregyházánál volt az előny még a hajrában is, de fordítottak a vendégek és megnyerték a meccset, ezzel együtt a párharcolt. A Nyíregyháza vasárnap újabb csatát kezd a bronzéremért a Jászberény ellen.

Fatum Nyíregyháza – Vasas 1-3 ( -16, 23, -11, -24)

Continental Aréna, 650 néző

Nyíregyháza: Fernandez 5, G.Francesco 3, Kalotai 5, Vacsi 9, Valdez 17, Villám 13

Csere: Szombathelyi(liberó), Andrejkovics 1, Kundrák, Sitku, Tóth, Leidgeb

Horváth András vezetőedző: Nagyon hullámzó volt a játékunk, ezért nem sikerült nyernünk. Vasárnap a bronzért szállunk harcba.

Forrás:nyiregyhaza.hu