Pénteken Helló Nyíregyháza!
Pénteken Helló Nyíregyháza!

Április végén ismét felpezsdül Nyíregyháza belvárosa, és mintegy tíz helyszínen több színpaddal, Kölyök, Ifjúság, Mosoly, Tavasz, Honvédség és Eszem-iszom utcákkal, kirakodóvásárral, valamint jókedvvel üdvözöljük a tavaszt. Fellép a Kelemen Kabátban, lesz fizikashow és családi meseváros is…

Április végén ismét felpezsdül Nyíregyháza belvárosa, és mintegy tíz helyszínen több színpaddal, Kölyök, Ifjúság, Mosoly, Tavasz, Honvédség és Eszem-iszom utcákkal, kirakodóvásárral, valamint jókedvvel üdvözöljük a tavaszt. Fellép a Kelemen Kabátban, lesz fizikashow és családi meseváros is.

Az idei évben az ifjúság lesz a középpontban. A szervezők számos programmal és koncerttel kedveskednek a fiatal korosztálynak. Délelőtt az óvodások töltik meg élettel a római katolikus társszékesegyház előtti teret, délután pedig a Kossuth téren a Debreceni Helyőrségi Zenekar és a Debreceni Honvéd Táncegyüttes szórakoztatja a nagyközönséget, de lesz például rendőrségi, tűzoltó- és katonai bemutató is. A Helló Nyíregyháza! helyszíni programjait és tematikus utczáinak kiállítóit a rendezvény plakátján megtalálhatják.

A NAGYSZÍNPADON KELEMEN KABÁTBAN

Annyi biztos, hogy a szervezőknek és a számos közreműködő szervezetnek köszönhetően, aki április 21-én a belvárosban szeretné jól érezni magát, az 10 órától szó szerint lépten-nyomon talál valamilyen látnivalót. A nagyszínpadi programok pedig megkoronázzák az egész napos nyüzsgést, szórakozást. 16 órától a Szatmárnémetiből érkező rock- és alternatív zenét képviselő The Phoenix SM, majd egy fergeteges Fizikashow-t követően a Pán Péter zenekar gondoskodik a jó hangulatról. 20 órától pedig érkezik a Kelemen Kabátban, majd az estét a Loving Arms DJ páros zárja.

Forrás:nyiregyhaza.hu