Bronzmeccs – megvan az egyenlítés!
Bronzmeccs - megvan az egyenlítés!

A második mérkőzést rendezték a női röplabda bajnokság bronzcsatájában. A Fatum Nyíregyháza úgy utazott Jászberénybe, hogy szeretné visszavenni a vasárnap elveszített pályaelőnyt…

Győzött Jászberényben a Fatum Nyíregyháza.

A második mérkőzést rendezték a női röplabda bajnokság bronzcsatájában. A Fatum Nyíregyháza úgy utazott Jászberénybe, hogy szeretné visszavenni a vasárnap elveszített pályaelőnyt. Az első játszma jól indult, és a technikai szünetnél a mieink vezettek, de aztán fordított a hazai csapat, és bár 20-19-nél szoros volt az állás, végül a berényiek örülhettek. Mint később kiderült, ezen a találkozón utoljára. A második szettre egy harcosabb Nyíregyháza érkezett, és minden hibáját kihasználta a Jászberénynek, így simán nyerte a játékrészt. A harmadik játszma is jól indult, 8-15-nél biztosnak tűnt a Fatum siker. Bár két pontra felzárkózott a hajrában a hazai gárda, nem remegett meg Valdezék keze, így már 2-1-re vezettek.

A negyedik felvonásban aztán nagy volt a különbség, 8-20-ra is vezetett a Nyíregyháza, és végül 3-1-re győzött, így a három nyert meccsig tartó párharc állása 1-1. Folytatás szombaton a Continental Arénában.

Jászberény – Fatum Nyíregyháza 1-3 ( 21, -13, -20, -12)

Forrás:nyiregyhaza.hu