Nem csak beszéltek, a tettek mezejére léptek
Nem csak beszéltek, a tettek mezejére léptek

Most már kár azon agyalni, mi lett volna, ha a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata az első, hazai összecsapáson is akkorát domborít, miként Jászberényben tette, az egyik fél három győzelméig tartó párharc második partiján. Persze, jobb későn, mint soha…

Most már kár azon agyalni, mi lett volna, ha a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata az első, hazai összecsapáson is akkorát domborít, miként Jászberényben tette, az egyik fél három győzelméig tartó párharc második partiján. Persze, jobb későn, mint soha.

Márpedig a bronzcsata idegenbeli találkozóján a nyírségiek bizonyították, tényleg csak „félreértés” lehetett, hogy elbukták a különcsata nyitányát, elvégre a bajnoki évad során játszott négy mérkőzésen immár harmadszor gyűrték le riválisukat. Ugyanakkor még csak egyenlíteni sikerült, szombaton, újfent a Continental Arénában adódik esély arra, hogy vezetést szerezzen, egyben közelebb araszoljon a végcél, a harmadik hely megcsípéséhez.

– Az első játszma elveszetése után sem éreztem, hogy baj lehet – utalt a Berényben töréntekre Horváth András, a Fatum edzője. – Az első meccs tapasztalataiból kiindulva változtattunk néhány dolgon, sokat beszélgettünk és most valóban összeállt a játékunk. Tulajdonképpen visztértünk arra az útra, amelyen korábban haladtunk, arra kell törekednünk, erről már ne is térjünk le a még hátralévő időszakban. Szombaton természetesen az újabb győzelem a cél, mert ez a siker akkor számít igazán, ha itthon sem hibázunk.

Forrás:szon.hu