Görcs nélkül, felszabadultan
Görcs nélkül, felszabadultan

Bajnokságbeli utolsó hazai mérkőzésén a Győrt látja vendégül a Blue Sharks csapata a férfi kosárlabda NB I B csoportban, tét az ötödik helyezés…

Bajnokságbeli utolsó hazai mérkőzésén a Győrt látja vendégül a Blue Sharks csapata a férfi kosárlabda NB I B csoportban, tét az ötödik helyezés.

A Keleti csoport harmadikja, a Nyíregyháza Blue Sharks a nyugati harmadikkal, a Győr KC-vel vívja az ötödik helyért kiírt párharcot a férfi NB I B csoportban. A helyezés sorsa kuparendszerben dől el, az első meccset pénteken 17 órától a Continental Arénában rendezik, a visszavágó június 2-án lesz az alapszakaszban a Cápáknál egy győzelemmel többet szerzett, így kedvezményezett Győr otthonában.

A kisalföldi egyetemi csapatot többségében fiatalok alkotják, de akadnak az NB I-ben megfordult játékosaik, ilyen Gombás Gábor (Sopron), Nárai Bence (Szombathely), Puszta Dávid (Zalaegerszeg) vagy Kovács Soma (Kecskemét).

– Utolsó hazai mérkőzésünkön szeretnénk görcs nélkül, felszabadultan játszani – mondta Siska János, a Nyíregyháza Blue Sharks vezetőedzője. – Kedden, az MTK ellen a csapat bebizonyította, hogy Emani Gant nélkül is tud kosárlabdázni, a vártnál könnyebb győzelmet arattunk. A Győr jó szerkezetű csapat, amely ellen teher nélkül játszhatunk. A kuparendszerben fontos lehet, hogy mekkora előnyhöz jutunk, de a lényeg azon lesz, hogy mindenki lehetőséghez jusson, ne sérüljön meg senki a hosszú bajnokság végén, játsszunk egy jót, és szépen búcsúzzunk el a közönségünktől.

Forrás:szon.hu