Nem baj, hogy véget ér a hosszúra nyúlt szezon
Nem baj, hogy véget ér a hosszúra nyúlt szezon

Az ötödik helyért harcoló Nyíregyháza Blue Sharks pénteken a Győr otthonában fejezi be a bajnokságot…

Az ötödik helyért harcoló Nyíregyháza Blue Sharks pénteken a Győr otthonában fejezi be a bajnokságot.

A szeptember 17-én kezdődő, igen hosszúra nyúlt szezon garantáltan utolsó mérkőzését játssza pénteken a Blue Sharks NB I B csoportos férficsapata. A Kék Cápák a kuparendszerű, ötödik helyért kiírt párharc visszavágóján lépnek fel Győrben, a hazai pályán megszerzett kilencpontos (73–64) előny birtokában.

– Természetesen győzni szeretnénk, vagy legalábbis azt elérni, hogy összesítésben mi legyünk a jobbak, de ahogy az első meccs előtt is mondtam, vannak más szempontok is – vélekedett Siska János, a Kék Cápák vezetőedzője. – Szeretnénk mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, jó hangulatú meccset játszani, és vigyázni arra, hogy senki ne sérüljön meg. Úgy tűnik, nem lesz teljes a csapatunk, mert Fazekas Csaba és Oláh Zoltán sem tud velünk tartani. Ha úgy alakul a végjáték, akkor persze törekszünk majd az ötödik hely megszerzése, de valamennyien úgy vagyunk már vele, nem baj, hogy ezzel a mérkőzéssel véget ér ez a hosszúra nyúlt bajnoki szezon.

Közben szombaton akár bajnokot is avathatnak az NB I B csoportban, hiszen az egyik fél második győzelméig tartó döntőben a Debreceni EAC 1–0-ra vezet a Veszprém ellen, miután idegenben 91–72-re nyert, és a második mérkőzést hazai környezetben vívhatja meg.

Forrás:szon.hu