Visszatérés?
Visszatérés?

A hosszúra nyúlt bajnokság vége már a tárgyalásokról is szólt a Nyíregyháza Blue Sharksnál. A férfi kosárlabda együttes keretét szeretnék megerősíteni a nyári szünetben, ezért több játékossal is egyeztettek…

Czinger Zoltánt szeretné visszacsábítani Nyíregyházára a Blue Sharks, Czura Attila marad.

A hosszúra nyúlt bajnokság vége már a tárgyalásokról is szólt a Nyíregyháza Blue Sharksnál. A férfi kosárlabda együttes keretét szeretnék megerősíteni a nyári szünetben, ezért több játékossal is egyeztettek. A jelenleg Zalaegerszegen játszó Czinger Zoltán visszatérésére van esély.

– Nem titok, szívesen látnánk a játékost, már csak nyíregyházi kötődése miatt is. Felvettük a kapcsolatot menedzserével, de mivel a Zalaegerszeggel még mérkőzései vannak, abban maradtunk, addig nem tárgyalunk a jövőjéről, amíg nem fejeződik be számára a szezon, nem szeretnék zavarni a koncentrálásban – mondta Sitku Ernő a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatója.

Nagy Krisztiánnak élő szerződése van, Bus Ivánnal pedig közel állnak a megállapodás aláírásához. Fazekas Csabát is szeretné megtartani a klub, Czura Attilával pedig két éves szerződést kötöttek.

– Nem volt nehéz döntés. Nyíregyházán élek, minden ide köt, és abban maradtunk a vezetőkkel, ha feljutunk az élvonalba, akkor is szeretnének ránk számítani, így gyorsan megállapodtunk a folytatásról – mondta Czura Attila játékos.

A légiós Emani Gant már hazautazott, de tőle is úgy váltak el a nyíregyháziak, hogy kapcsolatban maradnak, így nem kizárt a visszatérése.

Forrás:nyiregyhaza.hu