A keret nagy része marad
A keret nagy része marad

Folyamatosan tárgyal a játékosokkal a Nyíregyháza Blue Sharks férfi kosárlabda együttesének vezetése. A keret csak néhány helyen változik. Egy magyar és egy külföldi kosaras érkezhet…

Folyamatosan tárgyal a játékosokkal a Nyíregyháza Blue Sharks férfi kosárlabda együttesének vezetése. A keret csak néhány helyen változik. Egy magyar és egy külföldi kosaras érkezhet.

 A nyíregyháziak nem titkolták, szeretnék hazacsábítani Czinger Zoltánt. A játékossal már egyeztettek, és napokon belül megállapodást is köthetnek. Ennek függvénye az is, hogy milyen posztra hoznak majd légióst. A tavalyi keret nagy részével megállapodtak, így nagy mozgás nem várható, ez pedig segíti a szakmai stáb munkáját.

– A mai magyar kosárlabdára nem jellemző, hogy alig van változás a keretben, ez viszont most számunkra nagy előny. Nem kell új figurákat megtanulniuk a fiúknak, ismerik a játékrendszert, így ez nagy előny lehet számunkra – mondta Sitku Ernő a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatója.

A fiatalok közül Fazekas Csabával még tárgyalnak a vezetők, a tehetséges játékos korosztályos válogatott és idén junior bajnok is lett, így más kluboktól is érdeklődnek iránta. Fejlődése érdekében viszont a Cápák abban bíznak, marad Nyíregyházán. Bus Ivánnal is mindenben megállapodtak, a játékossal két éves szerződést kötöttek. A felkészülés a jövő hónapban kezdődik, nyár végén pedig már felkészülési mérkőzéseket játszik a csapat.

Forrás:nyiregyhaza.hu