Játékost és edzőt is képeznek a táborban
Játékost és edzőt is képeznek a táborban

Együtt edzhetnek a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabdázóival mindazok, akik jelentkeznek a klub képzőtáborába. Július 17-28. között két turnusban, hétfőtől péntekig tartják meg a speciális edzéseket, amelyekből napi kettő is lesz a Continental Arénában…

A kis kosarasok együtt edzhetnek a Nyíregyháza Blue Sharks csapatának tagjaival.

Együtt edzhetnek a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabdázóival mindazok, akik jelentkeznek a klub képzőtáborába. Július 17-28. között két turnusban, hétfőtől péntekig tartják meg a speciális edzéseket, amelyekből napi kettő is lesz a Continental Arénában.

Délelőttönként mobilizáció, stabilizáció és erőfejlesztés szerepel a programban, amelyhez modern eszközöket is biztosítanak a szervezők. A délutáni edzéseken az egyéni képzések kerülnek porondra. Bővebb információ a +3670/217-6194-es vagy a +3630/402-3863-as telefonszámon kérhető.

Július 15-16-án pedig az edzőké lesz a főszerep, hiszen azon a hétvégén a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által akkreditált edzőképzésnek ad otthont a Continental Aréna. A nyíregyházi helyszínnel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei edzőknek szeretnének kedvezni, hiszen nekik eddig legközelebb a szolnoki helyszínen volt lehetőségük a munkavégzéshez kötelező kreditpontok megszerzésére. Cél az is, hogy minél több testnevelőtanárt tudjanak ahhoz hozzásegíteni, hogy saját településük bekerüljön a sportág vérkeringésébe.

A kétnapos program során előadást tart majd Jakab Máté, Pethő Ákos, Farkasinszki Gábor, Gaál Attila, Sitku Ernő és Tarnóczy Zalán. Bővebb felvilágosítás a +3630/402-3863-as telefonszámon kapható.

Forrás:szon.hu