Nem volt éppen villámutazás
Nem volt éppen villámutazás

A magyar női röplabda válogatott – huszonnégy órás utazást követően – szerencsésen megérkezett Mexikóba, ahol a World Grand Prix harmadik vonalának első tornáját rendezik. A repülőút kalandosra sikeredett…

A magyar női röplabda válogatott, a nyíregyházi játékossal soraiban a bemutatkozásra készül Mexikóban.

A magyar női röplabda válogatott – huszonnégy órás utazást követően – szerencsésen megérkezett Mexikóba, ahol a World Grand Prix harmadik vonalának első tornáját rendezik. A repülőút kalandosra sikeredett: az egyesült államokbeli átszállás közben, Houstonban például a szőrös szívű biztonságiak a Kötél Dóra csomagjában, egyébként előre feltüntetett banán miatt kisebb patáliát csaptak, külön vizsgálatot rendeltek el. A közép-amerikai esemény helyszínére, nevezetesen Aguascalientesbe pedig négy játékos csomagja nem érkezett meg…

Villám Lilla, a Fatum-Nyíregyháza frontembere aki ugyancsak tagja a messzi távolban szereplő nemzeti együttesnek, megúszta ezt a kellemetlen malőrt.

– Helyi idő szerint este kilenc körül érkeztünk meg a hotelbe, fáradtan, kissé meggyötörve – adta hírül Villám Lilla. – Gyors vacsora és máris mindenki aludt. Az idő meglehetősen változékony, valamikor vihar van, máskor hét ágra süt a nap. A szállás nem a legjobb, de igazából nem tudom, Mexikóban mit vártunk… Nem igazán ajánlják, hogy csak úgy kimenjünk sétálgatni a városba, de nyilván nem is ezért jöttünk.

A mieink – magyar idő szerint szombat hajnalban – Trinidad és Tobagó ellen kezdik menetelésüket, majd Ausztrália és a házigazdával szemben lépnek pályára. A hétvégi három találkozót követően Venezuela felé veszik az irányt, ahol a sorozat részeként újabb három meccset játszanak.

Forrás: KM-KT