Vida Zoli visszatér
Vida Zoli visszatér

A Nyíregyházi Sportcentrum játékosa volt, majd a tavalyi szezonban itt kezdte meg a felkészülést a Blue Sharks-szal, azonban egy amerikai akadémia lehetőség miatt Floridában folytatta tovább az évet…

Új játékossal bővül a Kék Cápák csapata Vida Zoltán személyében.

A Nyíregyházi Sportcentrum játékosa volt, majd a tavalyi szezonban itt kezdte meg a felkészülést a Blue Sharks-szal, azonban egy amerikai akadémia lehetőség miatt Floridában folytatta tovább az évet. A fiatal 20 éves játékos számára ez lesz az első felnőtt bajnoki szezon és külön örül, hogy megkeresték a Blue Sharks-tól, hiszen nyíregyházi és lokálpatriótaként  nagyon fontos neki, hogy az itteni csapattal érjen el sikereket.

– Nagyon örülünk annak, hogy Zoli visszatér hozzánk, hiszen a továbbiakban is célunk az, hogy a tehetséges Nyíregyházán nevelkedett játékosok jussanak játéklehetőséghez a csapat színeiben. – mondta el Sitku Ernő, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A tehetséges kosaras amerikai évei alatt nagyon sok mérkőzést játszott, és az így megszerzett tudását is szeretné minél jobban kamatoztatni a Cápáknál.  

Július 24-től már be is kapcsolódik a Nyíregyházi Sportcentrum és a  Blue Sharks közös rendezésében megszervezésre kerülő Kosárlabda Képzőtáborba, ahol a legkisebb kosárlabdások fejleszthetik tovább tudásukat.

 Július 31-től pedig elkezdődik a következő szezonra való nyolc hetes felkészülés, emellett pedig a Nyíregyházi Egyetemen osztatlan tanári szakon – testnevelő-földrajz – folytatja tovább tanulmányait a kosaras.