Alakul a keret a kosarasoknál
Alakul a keret a kosarasoknál

Alakul a Nyíregyháza Blue Sharks kerete. A férfi kosarasok vezetése egyre több játékossal köt megállapodást. Jövőre összevont, egy csoportos NB-I/B lesz. A célkitűzés az első négybe kerülés…

Alakul a Nyíregyháza Blue Sharks kerete. A férfi kosarasok vezetése egyre több játékossal köt megállapodást. Jövőre összevont, egy csoportos NB-I/B lesz. A célkitűzés az első négybe kerülés.

Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Blue Sharks. A húsz éves, saját nevelésű, az elmúlt szezont az Egyesült Államokban töltő Vida Zoltán egy évre kötelezte el magát a Kék Cápák mellett. Szerződést hosszabbított, így két évig még biztosan a csapatban játszik Bus Iván is. Az irányító a legutóbbi szezonban meccsenként közel tizenhárom pontot és hét gólpasszt átlagolt. A kosaras bekerült az Universiade-ra készülő válogatott keretbe. Még egy külföldi légióst szeretne igazolni a klub, itt keresik az ideális megoldást. Mivel a bajnokság új lebonyolítási rendszer szerint zajlik, így idén egy csoportos lesz az NB-I/B. A nyírségiek szeretnének az első négyben végezni.

– Sok felkészülési meccset vívunk majd, szeretném ha a rajtra teljesen készen állnánk. Kiegyensúlyozott bajnokság lesz, így minden találkozó nagyon fontos – mondta Sitku Ernő szakmai igazgató.

A felkészülés már a jövő héten elkezdődik nyílt edzésekkel, de az érdemi munka augusztustól indul és több edzőmérkőzés is szerepel a programban. A tervek szerint hazai környezetben is játszik majd a csapat találkozókat.

Forrás:nyiregyhaza.hu