Még lehet jelentkezni
Még lehet jelentkezni

Jövő hét hétfőtől két turnusban kosárlabda képzőtábort szervez Nyíregyházán, a Continental Arénában a Nyíregyházi Sportcentrum és a Blue Sharks kosárlabda csapata…

Jövő hét hétfőtől két turnusban kosárlabda képzőtábort szervez Nyíregyházán, a Continental Arénában a Nyíregyházi Sportcentrum és a Blue Sharks kosárlabda csapata.

A lelkes, fiatal kosárlabdázók a délelőtti edzések során – amelyek mindennap 10 órától kezdődnek – megismerhetik a modern bemelegítési módszereket, valamint az új eszközök segítségével megtanulhatják a legújabb mozgásmintákat is.

A 16 órától kezdődő délutáni edzéseken egyéni képzések során korosztályokra lebontva többek között passzolási gyakorlatok, dobásgyakorlatok is várnak a táborozókra és persze délután is lehetőség lesz azoknak az eszközöknek a kipróbálására, amelyekkel a Kék Cápák edzenek napról-napra.

Az edzéseket többek között Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum Élsport Igazgatója, Nagy Kriszitán, a Kék Cápák csapatkapitánya és Siska János, a Blue Sharks edzője tartja és persze a jó hangulatról is ők gondoskodnak.

A tábor különlegessége, hogy minden egyes nap a Kék Cápák csapattagjaival is együtt edzhetnek a gyerekek.