Parádés születésnapra készül a Sunshine FM
Parádés születésnapra készül a Sunshine FM

Az idén 16. születésnapját ünneplő 99.4 Sunshine FM rádió egyik ajándéka, hogy megújult környezetben új helyen működik tovább…

Az idén 16. születésnapját ünneplő 99.4 Sunshine FM rádió egyik ajándéka, hogy megújult környezetben új helyen működik tovább. Az átgondolt műsorpolitikával, a zenei kínálattal, a lokális hírszerkesztési stratégiával egyértelműen elnyerték a középkorosztály kegyeit. A nyárzáró party-t szeptember 29-én a Continental Arénában tartják, ahol Magyarország zenei életének legmeghatározóbb fellépőit vonultatják fel.

A 99.4 MHz-en sugárzó Sunshine FM már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, a tulajdonosi kör, illetve a műsorkészítő stáb változott, ezzel hosszú távra stabilizálva a működést. 2017 a változás éve lett, hiszen nem kaphat szebb születésnapi ajándékot egy rádió, minthogy megújult környezetben új helyen folytathatja működését – a Szabadság térre, a Szakszervezetek Házába költöztek. Az új technikai háttér, a modern műszaki megoldások, az otthonos környezet mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy mindennap jó hangulatban, felkészülten juttassák el hallgatóikhoz a legfontosabb információkat és természetesen a legjobb zenéket, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetsző stílust.

Balogh Béla a Sunshine Rádió Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, az eddigi átgondolt műsorpolitikával, a zenei kínálattal, a lokális hírszerkesztési stratégiával egyértelműen elnyerték a középkorosztály kegyeit, hiszen a felmérések szerint az 50 év alattiak kedvenc rádiója lettek.

SUNSHINE TOTAL MUSIC PARTY

A sajtótájékoztatón elhangzott, a nyugati kultúrákban meghatározó szerepe van a 16. életévnek. Ezt a születésnapot fergeteges bulival ünneplik világszerte, ahogy teszi ezt a Sunshine FM is. Ebben az évben, a születésnap helyett egy egész estés rendezvényt kínálnak szeptember 29-én a Continental Arénában, ahol Magyarország zenei életének legmeghatározóbb fellépőit vonultatják fel. Az előadókat a hallgatók szavazatai alapján hívták meg. Akik biztosan ott lesznek, a Wellhello, a New Level Empire, a Hősök, a WillCox, az Irigy Hónaljmirigy, az UFO, a Ham Ko Ham, a Follow The Flow és a Sunshine DJ-k. Az előadók mellett idén sem maradhat el a megye bájos hölgyeinek szépségversenye, a Miss Summer Sunshine, amely már 4. éve része a születésnapi rendezvényeknek.

Forrás:nyiregyhaza.hu