Itt nincs gyenge ellenfél
Itt nincs gyenge ellenfél

A Fatum-Nyíregyháza női röplabda megkezdi többfrontos harcát. A rövidesen esedékes bajnoki rajt, valamint a későbbre kiírt CEV-kupa premier előtt kedden a Közép-európai Liga (MEVZA) nyitótornájának házigazdájaként mutatkozik be…

A Fatum-Nyíregyháza kedden hazai pályán mutatkozik be a Közép-európai Ligában.

A Fatum-Nyíregyháza női röplabda megkezdi többfrontos harcát. A rövidesen esedékes bajnoki rajt, valamint a későbbre kiírt CEV-kupa premier előtt kedden a Közép-európai Liga (MEVZA) nyitótornájának házigazdájaként mutatkozik be. Kedden (kezdés: 18 óra) a szlovák Slavia EU Bratislava ellen lépnek színre a nyírségiek a Continental Arénában, míg csütörtökön ugyanitt a cseh VK UP Olomuccal találkoznak.

– A szlovákok egy felkészülési meccsének felvételét láttuk, ami viszont nem egészen mérvadó, nem tudjuk például, hogy teljes kerettel játszottak, avagy sem – érzékeltette Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője, hogy kissé rejtélyes lesz a debütáló találkozó. – Rossz csapat nem lehet, ebben a sorozatban ilyen nem létezik. A csehekről több információval rendelkezünk, de számomra az a lényeg: szeretném viszontlátni mindazt, amit a lányokkal megbeszéltünk, mégpedig mindkét mérkőzésen.

Némiképp hézagos a Fatum kerete: az argentin-spanyol Josefina Fernandez még nem tér vissza, míg Villám Lilla betegség miatt hiányzik.

Időközben már kaphatók a nyíregyházi csapat hazai mérkőzéseire érvényes bérletek, melyeket 6000 forintos egységáron lehet megvásárolni a

Continental Aréna 150-es irodájában, minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Forrás:szon.hu