Bajnokverés után jönnek a csehek
Bajnokverés után jönnek a csehek

Soha rosszabbat! A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata meggyőző győzelemmel, no meg teljesítménnyel debütált a Közép-európai Ligában…

A Fatum csütörtökön újabb Közép-európai Liga meccset játszik hazai pályán.

Soha rosszabbat! A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata meggyőző győzelemmel, no meg teljesítménnyel debütált a Közép-európai Ligában. A házigazdaként színre lépett nyírségiek kedden 3:0-ra elkalapálták a szlovák bajnok Slavia EU Bratislavát, ugyanakkor már nyakukon az újabb feladat. Csütörtökön (kezdés: 17 óra) ismét a Contiental Arénában lesz jelenése Horváth András együttesének, amely a cseh VK UP Olomuc ellen folytatja szereplését a tornán.

– A szezon első tétmérkőzése arra feltétlen jó volt, hogy felmérjük, hol tartunk – szögezte le Horváth András, a nyíregyháziak edzője. – Láthattuk, mire kell még „ráfeküdnünk”, javulnunk, ez pedig csak hasznunkra válhat. A lányok nem ismertek elveszett labdát, ami mindenképpen pozitívum, ugyanakkor a csehekkel szembeni meccs még nehezebbnek ígérkezik. Minden jel arra utal, hogy ők még nívósabb szintet képviselnek, a lényeg számunkra viszont az, hogy a saját játékunkra koncentráljunk, tovább fejlődjünk.

Forrás:szon.hu