Börze az arénában
Börze az arénában

Itt az ősz, egyre hidegebbek a reggelek és a nappalok, de lassan gondolnunk kell a télre is, és ideje beszereznünk a gyermekeinknek a meleg ruházatot: kabátot, kiscsizmát, overált…

Újra megtelik árusokkal és vásárlókkal a Continental Aréna, mely évek óta szolgál a Kelet-börzék helyszínéül.

Itt az ősz, egyre hidegebbek a reggelek és a nappalok, de lassan gondolnunk kell a télre is, és ideje beszereznünk a gyermekeinknek a meleg ruházatot: kabátot, kiscsizmát, overált. Igen ám, de nem mindegy, mennyiért! A Kelet-börze szervezői tudják, hogy sok családnak okoz gondot a téli bevásárlás, a november 5-ei eseménnyel pedig éppen nekik segítenek, hiszen a látogatók kedvező áron szerezhetik be az egyedi és megkímélt állapotú ruhákat, csizmákat, pulcsikat, bélelt nadrágokat. A börzén a tinik is bővíthetik ruhatárukat, amire szükség is van, hiszen ebben az életkorban még gyorsan a változik a fiatalok ízlése, és gyakran szeretnék felfrissíteni a ruhatárukat.

Emellett a téli sport­eszközök között is csemegézhetnek majd a vásárlók: jégkorcsolyák és szánkók is keresik gazdáikat. A szervezők a gyerekek mellett a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, hiszen a börzén beszerezhetik a babakelengyét, bodykat, minőségi pelenkákat, babakocsit, kiságyat és autósüléseket is vásárolhatnak, vagy akár saját részükre kismamaruhákat, illetve szobai és lakásdekorációkat is.

Remek családi kikapcsolódás

Már most érdemes gondolni a közelgő Mikulásra, karácsonyra és elkezdeni gyűjtögetni az ajándékokat. A gyerekek mindig örülnek egy-egy újabb társasjátéknak, könyvnek, babának vagy kisautónak, a szülők és nagyszülők pedig a bolti ár töredékéért frissíthetik itt fel a kicsik játékkészletét. Amíg a szülők válogatnak a holmik közt, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja majd a kicsiket. A szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség – a rászoruló családoknak juttatják el azokat. A műanyag kupakokat ezúttal Szilvási Lillának gyűjtik, akinek már korábban is segítettek a gyógyulásban.

Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós és pelenkázós helyiséget biztosítanak, illetve jól felszerelt büfé áll mindenki rendelkezésére. Minden vásárlót várnak az arénába, hiszen mindig remek a hangulat, így a börze tökéletes családi program is. Azok, akik kedvet kaptak és szívesen árulnának, korlátozott számban még igényelhetnek asztalt az infovonalon Beánál.

Tudnivalók

Időpont: november 5., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna (volt Buszacsa), Géza u. 8–16.

Ingyenes kísérőrendezvények: kreatív sarok, arcfestés, játszóház.

Infovonal: 06-20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

E-mail: beaborze@gmail.com

Forrás:szon.hu